Το σπίτι του μέλλοντος

Το  σπίτι του μέλλοντος έρχεται… με νοημοσύνη που σκέπτεται και ενεργεί για εσάς βάση των καθημερινών σας αναγκών και συνηθειών. Φανταστείτε τα πάντα να είναι στον απόλυτο έλεγχο σας και να ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού , είτε είστε μέσα είτε είστε χιλιόμετρα μακριά.

 

Ποιοί Είμαστε

Πρόκειται για μια ατομική επιχείρηση που εκπροσωπείται απο τον κ. Γαρουφαλιά Χάρη, πτυχιούχο ηλεκτρολόγο μηχανικό του Τ.Ε.Ι. Πειραιά και ένα πλήθος συνεργατών ικανό να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε έργο ανατεθεί.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, των συστημάτων ασφαλείας, της δομημένης καλωδίωσης και του έξυπνου σπιτιού απο το 2004 εντός και εκτός Ελλάδος. Έχει αναλάβει πλήθος απο ιδιωτικά και δημόσια έργα και τα έχει ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία.

Η συνεχής επιβράβευση, ενημέρωση και η παρακολούθηση σεμιναρίων μαρτυρεί την αγάπη και το ενδιαφέρον για την υπηρεσία της τεχνολογίας.

Έξυπνα Κτίρια - KNX

welcome

Οικιακοί αυτοματισμοί στις σύγχρονες κατοικίες /επαγγελματικούς χώρους.
Σύγχρονες λύσεις και τρόποι ενσωμάτωσης στο στάδιο ανέγερσης νέων οικοδομών.

 

Συστήματα Ασφαλείας - CCTV

about us

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ενσύρματων συστημάτων συναγερμού γνωστών οίκων του εξωτερικού (SATEL, DSC, BENTEL) σε κατοικίες και εταιρείες και δίνουμε τη δυνατότητα σύνδεσης με κέντρο λήψης σημάτων.

Επίσης δύναται να τοποθετήσουμε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης απο μια τεράστια παλέτα υλικών - εταιρειών όπως: ΜΟΒΟΤΙΧ, SAMSUNG, HIKVISION.

 

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

location

Hλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου σε κατοικίες, καταστήματα, βιομηχανίες εταιρείες.

Εκπονούνται ηλεκτρολογικές μελέτες. 

Εκδίδονται πιστοποιητικά Δ.Ε.Η.

 
top