Το σπίτι του μέλλοντος

Το  σπίτι του μέλλοντος έρχεται… με νοημοσύνη που σκέπτεται και ενεργεί για εσάς βάση των καθημερινών σας αναγκών και συνηθειών. Φανταστείτε τα πάντα να είναι στον απόλυτο έλεγχο σας και να ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού , είτε είστε μέσα είτε είστε χιλιόμετρα μακριά.

 

Έξυπνα Κτίρια - KNX

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου σας, την κάλυψη των αναγκών σας και την τελική μας πρότασηγια την πλήρη αυτοματοποίηση των λειτουργιών αυτού.

Εξοικονόμηση ενέργειας:

  • μέχρι 40% με KNX έλεγχο σκίασης
  • μέχρι 50% με KNX έλεγχο θερμοκρασίας ανά χώρο
  • μέχρι 60% με KNX έλεγχο φωτισμού
  • μέχρι 60% με KNX έλεγχο αερισμού

Κτίρια τα οποία έχουν σχεδιαστεί και λειτουργούν με αποδοτική  ενεργειακή κατανάλωση δεν αποτελούν πλέον σήμερα κάτι το ιδιαίτερο. Ακόμα και η φράση «έξυπνο κτίριο» τείνει να χάσει την εξωτική της διάσταση. Με στόχο την αποδοτικότητα και την «εξυπνάδα», μπορούν να δημιουργηθούν επαναστατικές λύσεις για τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αρχιτεκτονικής και της παγκόσμιας μάχης κατά της κλιματικής αλλαγής.

Απεριόριστες δυνατότητες σχεδίασης στο φωτισμό, υψηλή ενεργειακή απόδοση και μειωμένα έξοδα συντήρησης χάρη στη μοναδική παγκοσμίως αναγνωρισμένη ανοιχτής αρχιτεκτονικής τεχνολογία ελέγχου για κατοικίες και επαγγελματικά κτίρια.

Ευελιξία στη χρήση

Συχνά κατά τη σχεδίαση των εγκαταστάσεων οι μελλοντικές χρήσεις αλλά και αλλαγές χώρων δεν λαμβάνονται υπόψη. Μια παράλειψη μπορεί να αποδειχθεί στο μέλλον εξαιρετικά ακριβή, δεδομένου ότι οι εργασίες μετατροπής απαιτούν κατά κανόνα αυξημένο κόστος. Εδώ είναι που η τεχνολογία ΚΝΧ προσφέρει μεγάλο βαθμό ευελιξίας.Η εγκατάσταση ΚΝΧ μπορεί πολύ εύκολα και με μικρή δαπάνη να επαναπρογραμματιστεί. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα να τροποποιηθεί μια εγκατάσταση ΚΝΧ πολύ γρήγορα ώστε να συμβαδίζει με τις νέες απαιτήσεις, ενώ μπορούν να εισαχθούν και νέες χρήσεις.

 

Έξυπνα Κτίρια - KNX

welcome

Οικιακοί αυτοματισμοί στις σύγχρονες κατοικίες /επαγγελματικούς χώρους.
Σύγχρονες λύσεις και τρόποι ενσωμάτωσης στο στάδιο ανέγερσης νέων οικοδομών.

 

Συστήματα Ασφαλείας - CCTV

about us

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ενσύρματων συστημάτων συναγερμού γνωστών οίκων του εξωτερικού (SATEL, DSC, BENTEL) σε κατοικίες και εταιρείες και δίνουμε τη δυνατότητα σύνδεσης με κέντρο λήψης σημάτων.

Επίσης δύναται να τοποθετήσουμε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης απο μια τεράστια παλέτα υλικών - εταιρειών όπως: ΜΟΒΟΤΙΧ, SAMSUNG, HIKVISION.

 

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

location

Hλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου σε κατοικίες, καταστήματα, βιομηχανίες εταιρείες.

Εκπονούνται ηλεκτρολογικές μελέτες. 

Εκδίδονται πιστοποιητικά Δ.Ε.Η.

 
top